Testimonials

Al een tijdje liep ik rond met een onrustig gevoel. Ik kon de rust in mijzelf niet vinden, sliep slecht en voelde me ongelukkig. Na mijn eerste behandeling bij Berry kwam er gelijk iets los: ik begon te luisteren naar mijn lichaam en te voelen wat ik echt voel. Dat is wat ik precies nodig had! Berry creëert hele ontspannen sfeer en geeft alle aandacht. Ik voelde me op mijn gemak, waardoor ik mijzelf kon zijn. Nu werken mijn hoofd en de rest van mijn lichaam weer helemaal samen, waardoor ik weer met veel energie en plezier geniet van het leven!

Pleunie - Rosmalen

Ik had al 3 jaar lang last van burn-out klachten. Ik kon mij niet meer focussen, was wanhopig en depressief, en voelde mij vermoeid en lusteloos. Na gesprekken bij een psycholoog, merkte ik dat alleen praten mij niet verder hielp. Ik wilde ook voelen, meer naar mijn lichaam en Intuïtie leren luisteren. Berry heeft mij daar geweldig bij geholpen! Ik heb weer leren voelen wat een zachte, liefdevolle aanraking met mij doet. Het verdriet van het gemis hier aan maakte plaats voor ontroering. Doordat ik de pijn en emoties in mijn lijf meer de ruimte gaf, ben ik opener, geduldiger en liefdevoller voor mijzelf geworden. Hierdoor ben ik weer nieuwe dingen gaan doen: nieuwe vriendschappen, sporten, meer rust en zelfs een nieuwe liefde in mijn leven! Ik heb weer vertrouwen in mijzelf en het leven. Ik ben er nog niet, maar Berry heeft een hele waardevolle bijdrage geleverd aan de ommezwaai in mijn leven.

Roos - Den Bosch

Ik had al een paar jaar rugklachten, waardoor alles stijf en pijnlijk was.

Ik had eerst mijn twijfels om met Berry contact op te nemen. Dacht te veel na over het hoe en wat. Maar dat is juist mijn uitdaging! Meer uit mijn hoofd gaan!

Na een aantal behandelingen bij Berry voelt alles veel soepeler. Ik kom pijnloos mijn bed uit en de stijfheid is afgenomen.

Wat ik heel waardevol vind is het bewust worden van je eigen lijf en de blokkades die je onbewust zelf in stand houdt. In de alledaagse drukte was ik vergeten om te ‘luisteren’ naar wat mijn lijf me vertelde. De bewustwording van het voelen alleen al geeft een hoop rust en betere doorstroming en dus minder pijn en stijfheid. De energielevels staan beter afgesteld en dat maakt het leven veel relaxter. Bovendien heb ik het nu zelf veel beter in de hand!

Ik heb geleerd dat er balans moet zijn in het denken/doen/voelen. Daar helpt Berry mij mee. Heel waardevol! Het is fijn dat Berry kan helpen te focussen. En ik was ook behoorlijk klaar met die eeuwige rugpijn. Diverse therapeuten hebben wel geholpen om de pijn (tijdelijk) weg te nemen, maar het kwam steeds terug.

Ik beveel Berry zonder twijfel van harte aan! Bijna iedereen die ik ken, heeft een druk leven. En daardoor vergeten we vaak stil te staan en te ervaren. Waardoor je zo maar ineens kan overstromen en last krijgt van lichamelijke of psychische klachten. Berry helpt je de oorzaak van die klachten weg te nemen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. De aandacht en de energie die je mij (onbevooroordeeld) hebt gegeven. Zodat ik zelf ook weer meer energie en focus heb en mijzelf beter kan helpen in balans te blijven!

Larissa - Rosmalen

Ik had een burn-out waarbij ik veel wisselende lichamelijke klachten had. Ik voelde mij vaak onrustig en sliep ook slecht. Ik ging op zoek naar een specialist die mij kon helpen om van mijn klachten af te komen. Door de behandelingen van Berry voel ik mij nu weer energiek en voel meer rust in mijn lijf. Ik heb zelfs alweer een halve marathon gelopen! Iedere behandeling is een uitnodiging om met aandacht in het hier en nu te zijn. Echt fijn om telkens echt even stil te staan bij jezelf.

In het begin wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik was al bij verschillende specialisten en therapeuten geweest, maar bij Berry vond ik wat ik op dat moment nodig had. Ik beveel Berry van harte aan omdat ik erg dankbaar en tevreden ben met zijn ondersteuning. Hij straalt rust uit, heeft een persoonlijke benaderingen neemt echt de tijd voor je.

Elif - Rosmalen

Ik heb een moeilijke periode doorgemaakt door het verlies van een dierbare en door ziekte. Ik was uit balans en voelde mij heel kwetsbaar. Door de behandelingen van Berry heb ik het gevoel dat ik langzaam weer mijzelf aan het worden ben. Ik voel mij weer stabieler, sterker en weerbaarder. Wat voor mij heel waardevol was, is dat Berry mij geleerd heeft hoe ik mij beter kan focussen op mijn gevoel. En wat dat doet met mij. Ik heb geleerd om met meer compassie te kijken naar mijzelf.

Berry creëert rust en een ontspannen sfeer tijdens zijn behandelingen. Hij is een echte professional. Iedereen zou zichzelf een traject bij Berry mogen gunnen.

Ik ben hem dankbaar voor zijn betrokkenheid, aandacht en vertrouwen. Hij heeft mij geholpen bij het weer opstaan na een moeilijke periode in mijn leven.

Monique - Rosmalen

Call Now Button
Share This