Wil jij weer meer balans in je leven?

Maak van je kwetsbaarheid je kracht!

Wil je weer ECHT leven? 

Als ervaringsdeskundige heb ik jaren vanuit mijn hoofd geleefd en mijn gevoelsleven op de tweede plaats gezet. Om te overleven dacht ik dat perfectionisme heel belangrijk was om te slagen in het leven, om aardig gevonden te worden, serieus genomen te worden.

Maar wat het mij opleverde was alleen maar faalangst en onvrede met mijzelf. Ik paste mij altijd aan, negeerde mijn gevoel(ligheid) en raakte verwijdert van wie ik was. Met alle gevolgen van dien! Door mijn imperfecties en onzekerheden te omarmen en mij kwetsbaar te leren opstellen, heb ik nu een veel rijker leven, voel ik mij energieker, zelfverzekerder en krachtiger! Met meer balans tussen hoofd en hart!

Herken jij jezelf hierin?

N

Ik voel mij snel moe en overprikkeld

N

Ik voel mij soms eenzaam en onzeker

N

Ik ben hard voor mijzelf

N

Ik zit teveel in mijn hoofd

N

Ik moet voldoen aan de verwachtingen van mijn omgeving en verlies mijzelf hierin

N

Ik ben het contact met mijzelf en mijn gevoel kwijt

En verlang jij naar?

Meer rust in je lijf en leven?

Meer energie om de dag doorkomen?

Meer balans tussen hoofd en hart?

Vriendelijker en liefdevoller naar jezelf zijn?

Echt blij zijn met jezelf?

Je gezien en gehoord voelen?

Dan kan ik je

helpen!

Ben je er helemaal klaar mee om jezelf tekort doen en ben je al die stressklachten en zat? Wil je nu echt jezelf serieus nemen door te luisteren naar jezelf en naar je lijf? Ben je er klaar voor om je problemen echt aan te pakken? Als je letterlijk en figuurlijk verkrampt raakt door chronische stress of burn-out, zeggen lichaam en geest dat het echt tijd is om stil te staan en te luisteren naar jezelf. Er word aan de noodrem getrokken om je te vertellen dat het zo niet verder kan. En hoe langer je het negeert, hoe harder het weer terug komt. Hoe zou het voor je zijn als je weer blij, energiek en vol vertrouwen in het leven staat? Hoe zou het voelen voor jou? Wil je weer met rust en ruimte? Meer leven met balans tussen hoofd en hart? Ik ondersteun je graag om weer energiek en met vertrouwen in het leven te staan. Ben jij echt bereid bent om te investeren in je gezondheid? Ik ondersteun je in dat proces in mijn praktijk in Rosmalen.

Leer luisteren naar je lichaam

Met behulp van o.a. massagetherapie, mindfulness en meditatie help ik je vertragen en verstillen. We kijken samen naar de signalen van je lichaam, door deze te “beluisteren”. Door de aandacht en aanraking tijdens de massage word je uitgenodigd contact te maken met jezelf en je bewust te worden wat er in je leeft. Je kunt bijvoorbeeld fysieke sensaties, gedachten of emoties ervaren. Door ruimte te geven aan alles wat je voelt en ervaart kan wat vastzit weer gaan stromen. Je zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en er ontstaat ruimte voor heling, verandering en een nieuwe balans. Dieper contact met je lichaam helpt je om dieper contact te hebben met jezelf, met wie je werkelijk bent. Vanuit hier kun je meer helderheid, kracht, autonomie, richting, focus, inzicht en verbinding ervaren. Ik laat je weer ervaren hoe het is om rust en ruimte te ervaren in je leven. Je leert weer luisteren met je hart. Door stil te staan bij jezelf, contact te maken met je lichaam, leer je beter de signalen van je lichaam te verstaan. Je komt beter in contact met je gevoel. Je word met aandacht en compassie gemasseerd, uitgenodigd om bewust te worden van alles wat er is in jou leeft. Zo leer je stil te staan bij signalen van je lichaam en creëer je rust en ruimte in jezelf.

Tarieven

 

Een behandeling is een investering in je gezondheid van 65,00 euro incl. btw (75 minuten).

De eerste behandeling duurt 90 minuten inclusief voor- en nagesprek (Deze extra 15 minuten zijn gratis).

Bij annulering binnen 24 uur of het niet nakomen van de afspraak wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.

Wil jij ook serieus werken aan jezelf en naar jezelf gaan luisteren? 

Neem dan contact met mij op: 

(*je ingevulde gegevens worden door mij alleen gebruikt om contact met je op te nemen en niet voor andere doeleinden) 

LEEF! Rosmalen is aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten).

De sessies kunnen hierdoor soms (deels) vergoed worden, als je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekeraar. Klik hier voor een overzicht van verzekeraars en hun vergoedingen.

Ook is LEEF! aangesloten bij de registerkoepelorganisatie  RBCZ en geschillencommisie SCAG

Call Now Button
Share This